Kilpailun Aikataulu

Siilinjärven SM-osakilpailun aikataulu

PERJANTAI 11.6.2021

17:30 - 20:30 Ilmoittautuminen ja katsastus lauantain kilpailuun

 

LAUANTAI 12.6.2021

07:00 - 08:15 Ilmoittautuminen ja katsastus lauantain kilpailuun

MXD, MXV55, MXV45, MXV35,KILPAILIJAKOKOUS (kts kilpailijakokousmateriaali)

08:25 Lähtöpuomin toiminta

 

HARJOITUKSET + AIKA-AJO Nonstop aikataululla

08:30 MXD Suomen Cup 2 min startti, 5 min harj. + 15 min. aika-ajo

MXV55 Suomen Cup 2 min startti, 5 min harj. + 15 min. aika-ajo

MXV45 Suomen Cup 2 min startti, 5 min harj. + 15 min. aika-ajo

MXV35 Suomen Cup 2 min startti, 5 min harj. + 15 min. aika-ajo

MX125 Suomen Cup 2 min startti, 5 min harj. + 15 min. aika-ajo

MX SV SM  2 min startti, 5 min harj. + 15 min. aika-ajo

 

11:30 TAUKO 40 MIN

 

KILPAILU  1. erät  Nonstop aikataululla

12.10 MXD Suomen Cup 15 min + 2 kierrosta

MXV55 Suomen Cup 15 min + 2 kierrosta

MXV45 Suomen Cup 15 min + 2 kierrosta

MXV35 Suomen Cup 15 min + 2 kierrosta

MX125 Suomen Cup 20 min + 2 kierrosta

MX SV SM 15 min + 2 kierrosta

 

15:45 TAUKO 20 MIN

 

KILPAILU 2. erät  Nonstop aikataululla

16.05 MXD Suomen Cup 15 + 2 kierrosta

MXV55 Suomen Cup 15 min + 2 kierrosta

MXV45 Suomen Cup 15 min + 2 kierrosta

MXV35 Suomen Cup 15 min + 2 kierrosta

MX125 Suomen Cup 20 min + 2 kierrosta

MX SV SM 15 min + 2 kierrosta

 

Palkintojen jako viimeisten erien jälkeen noin klo 19:55

 

 

LAUANTAI 12.6.2021 KLO 18:30 - 21:00 Ilmoittautuminen ja katsastus sunnuntain kilpailuun

 

SUNNUNTAI 13.6.2021

07:00 - 08:30 Ilmoittautuminen ja katsastus sunnuntain kilpailuun

MXJ, MX2, MX1, MXC/A     KILPAILIJAKOKOUS (kts kilpailijakokousmateriaali)

09:10 Lähtöpuomin toiminta

 

HARJOITUKSET + AIKA-AJO Nonstop aikataululla

09:15 SUOMEN CUP MX J  2 min startti, 5 min harj. + 20 min. aika-ajo

MX2 SM & MX1 SM 2 min startti, 5 min harj. + 20 min. aika-ajo

MX C/A SM  2 min startti, 5 min harj. + 20 min. aika-ajo

 

10:45    TAUKO 60 MIN

 

KILPAILU 1. erät 

11:45 SUOMEN CUP MXJ 25 min + 2 kierrosta

12:30 MX2 & MX1 SM 25 min + 2 kierrosta

13:15 MXC/A SM 20 min + 2 kierrosta

 

13:55 TAUKO 20 MIN

 

KILPAILU 2. erät

14:15 SUOMEN CUP MXJ 20 min + 2 kierrosta

14:55 MX2 & MX1 SM 20 min + 2 kierrosta

15:35 MXC/A SM 20 min + 2 kierrosta

 

16:15 TAUKO 20 MIN

 

16:35 MX2 & MX1 SM Finaalierä 15min + 2 kierrosta

 

Palkintojen jako viimeisten erien jälkeen noin klo 17:20